064 64 54 856 dveolive@gmail.com

Ko su Dve Olive

Vanja i Lidija

Tu smo da pomognemo Vašem biznisu da raste i da se izdvoji iz gomile! Mi smo tim mladih entuzijasta i strastvenih zaljubljenika u hranu. Pozicioniranje hrane na tržišnoj trpezi predstavlja veliki izazov, a mi ćemo biti Vaš šef kuhinje, stilista i fotograf. Spajamo iskustvo u marketingu sa hranom kako bismo stvorile efikasnu strategiju. Oživljavamo fotografije ukusne hrane, bilo da je reč o komercijalnom fotografskom projektu, fotografisanju za časopise ili društvene mreže, fotografisanju u kafiću – i uvek stavljamo svu svoju kreativnost u pogon. Godinama smo skupljale tanjire, posuđe nasleđivale od baka i sve to iskoristile za naše projekte. Zasigurno ćemo učiniti da jednom fotografijom pokrenemo vaša čula. Zamislite najlepše parče torte, preliveno vrhunskom čokoladom, uz penušavo vino. Ili možda komad slanine, hrskavo pečen, obmotan oko srednje pečenog bifteka, vaša tržišna trpeza uz nas će biti bogatija

Vanja

Kuhinja i marketing su njene velike strasti. Specijalizovana je za projekte iz oblasti digitalnog marketinga, a Ukus Beograda je jedan od njih. Dan procenjuje po prvom zalogaju. Voli da kaže da najbolji projekti i zalogaji često proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi, uz dozu tajnih začina. Budite njen gost i saradnik, opčiniće vas profesionalnošću i magijom! Zato kažu da je kreativna vila!

Lidija

Mađioničar u organizaciji vremena, urednica izdavačke kuće Finesa i fotograf. Od kada se bavi fotografijom instiktivno se odmah odlučila da njen glavni objekat u kadru bude hrana. Kada je hrana model ona leti i najsrećnija je na svetu. Jednako uživa u dekorisanju jela, pripremi i kreativnom procesu sa klijentima i osmišljavanjem sadržaja, a najveća satisfakcija joj je da gleda kako brendovi napreduju uz pomoć Dve Olive.